donderdag 19 september 2013

Saeculum / Ursula Poznanski



Een groep vrienden gaat een middeleeuws rollenspel spelen op een afgelegen plek in Oostenrijk. Niet zomaar een plek, maar eentje waar een oude vloek op zou rusten. Onzin? Al snel gebeuren er vreemde dingen, lijkt het verleden het heden in te halen en loopt één en ander grondig uit de hand.

2 opmerkingen:

  1. Ik vond het een super mooi boek. Het was heel meeslepend en spannend. In het begin is het zo heel gewoon maar als het rollenspel begint dan wordt het echt spannend. Ik was op het einde geschrokken, ik had dit einde helemaal niet verwacht. Het is een echte aanrader! Zeker lezen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit was opnieuw een heel mooi boek vind ik. Het begin was een beetje saai en ik had niet zoveel zin om het verder te lezen maar eens het rollenspel begon was het echt superspannend. Het verhaal is ook heel goed en mooi geschreven, er was geen overbodige informatie maar je had ook geen informatie te kort. In het begin had ik ook echt geen zin om eraan te beginnen want het is echt wel een dik boek, maar het leest echt ontzettend snel. Dat zal ook wel komen omdat het zo spannend is, je wil telkens verder lezen en je boek echt niet aan de kant leggen ! Ik had het einde echt niet verwacht, zeker niet dat Paul zo'n leugenaar blijkt te zijn. En Sandra die zo jaloers is op Lisbeth, dat ze daarvoor die pillen steelt en haar een epilepsie aanval laat krijgen ! Dat vond ik echt erg ! Dit was echt een prachtig boek, hier zou een film van gemaakt moeten worden !

    BeantwoordenVerwijderen