donderdag 19 september 2013

Hoe Seppe ondanks alles zijn zestiende verjaardag haalde / Ed Franck



Seppes zestiende verjaardag gaat niet ongemerkt voorbij. Hij haalt er zelfs de krant mee – en dat was niet eens de eerste keer. In dit vuistdikke boek lees je over Seppes leven, vanaf de dag dat zijn moeder Elly besluit dat ze een kind wil, tot en met die heuglijke zestiende verjaardag.

3 opmerkingen:

  1. Ik vond dit een minder leuk boek. Voor mij was hij te langdradig en er was weinig spanning in dit boek. Dit boek gaat over het levensverhaal van Seppe tot zijn zestiende verjaardag. Je leert alles over hem kennen van zijn geboorte tot zijn eerste liefde en veel meer. Het boek is gedetailleerd geschreven en je komt alles te weten over hoe hij handelt en denkt. Mensen die graag gedetailleerde boeken lezen moeten dit boek zeker proberen, maar mensen die graag van actie houden raad ik dit boek af.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond het een mooi boek. Er zat veel humor in en door alle details kon je je heel goed inleven. Er zaten echt grappige momenten in. De ene pagina waarin de ouders van Elly sterven vooral. Ze kwamen allemaal dingen tegen onderweg en uiteindelijk reed hun bus een ravijn in, allemaal op één pagina. Humoristisch boek!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit boek was niet mis, maar ik heb er mooiere gelezen. De schrijfwijze was veel te langdradig vond ik. Hoe Seppe alles beleefde was wel leuk om te lezen maar opnieuw een beetje te uitgebreid. Die stiefvader was echt een leuke meneer! Hij wist zoveel en zo van die dingen die er totaal niet om doen maar toch wel leuke weetjes zijn. Ook de manier waarop hij de dingen zei en hoe hij Seppe opvoedde was echt tof !

    BeantwoordenVerwijderen