donderdag 19 september 2013

Rotmoevie / Marian De Smet



Eppo is door zijn ouders de wijde wereld in gestuurd, met de opdracht nieuwe ervaringen op te doen. Hij heeft een rugzak en een tentje bij en een plan dat naar Parijs wijst. Tabby pikt hem op, en laat hem niet meer gaan. In dat autootje van Tabby vinden twee gekwetste zielen elkaar, allebei op de vlucht, en allebei te koppig om het toe te geven.

4 opmerkingen:

  1. Ik vond het een mooi boek. In het begin is het een beetje raar en weet je heel weinig. Maar naarmate het verhaal vordert begint alles duidelijk te worden. Ik vond het ook tof dat als hij aan iets dacht onderweg er telkens een terugblik naar het verleden was.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond het een heel mooi boek. Het leest heel erg vlot en het is goed opgebouwd. Zodra je met het boek begint wil je het meteen uitlezen. Het boek gaat over Eppo die al liftend op reis gaat. Tijden het liften komt hij terecht in de auto van Tabby. Later blijkt dat ze weg gaat van haar vriend zonder dat hij het weet en nog wel met zijn auto. Tijdens het verhaal zijn er terugblikken over Eppo's verleden met zijn gestorven broer. Als je het einde van het boek wilt weten moet je hem zeker lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een verhaal die steeds opgebouwd wordt, naarmate je steeds verder leest, wordt er meer en meer onthuld over de personages. Ik vind dit een goed boek, goed te lezen, en eens begonnen verrassend door de vele onthullingen en
    nieuwe gegevens. In dit boek wordt duidelijk hoe twee verschillende personen die elkaar toevallig tegenkomen, toch gedurende een hele periode samen kunnen optrekken met elkaar, en hoe ze beetje bij beetje,soms bij toeval, elkaar beter leren kennen en elkaar leren begrijpen. Een boek om niet weg te leggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vond het een heel mooi boek, één van de beste. Het las heel vlot en het was mooi geschreven. Je wou telkens verder lezen om te weten hoe het afliep. Wat het geheim van Eppo is en waarom Tabby weg is gevlucht. Naarmate het boek vorderde, hoe spannender het werd.

    BeantwoordenVerwijderen