vrijdag 9 september 2011

Met je hoofd boven water / Gideon Samson



Gied heeft een bloedhekel aan schoolzwemmen. Bijna iedereen in zijn klas heeft al zwemdiploma’s, behalve hij. Gelukkig is er de man met de duiven, die hij op weg naar het zwembad altijd op een bankje ziet zitten. Als de man er zit, zal het wel lukken met de zwemles, denkt Gied. Tot het bankje ineens leeg blijft. De man is verdwenen. Gied heeft hem hard nodig en gaat op zoek.

4 opmerkingen:

  1. Het is een mooi boek omdat er mensen zijn die Gied steunen door op het bankje te zitten.
    IK vind het wel erg dat een kind zo bang moet zijn om naar de zwemles te gaan,maar ik vind dat hij het wel goed aanpakt om zijn angst te overwinnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het boek is echt heel leuk vooral Gied met zijn boekje met trucs om niet naar schoolzwemmen te hoeven.En het is ook lief van al die mensen die hem steunen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het was leuk maar soms is het raar dat hij ineens niet meer op het
    bankje zit en hij gaat er naar op zoek? Wie is die man????????????
    maar het is lik een boek zonder einde

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vond het wel een leuk boek.
    Ik vond het op het einde het grappigst, want toen zaten ze allemaal tesamen op het bankje toen Gied moest gaan zwemmen met de school.
    En ik vind die Simon maar een mietje.
    Ik vind het ook wel een beetje jammer dat de man met de duiven er toen op het einde niet bij de rest zat(bij Mina Driepoot, boele beer en de mooiste vrouw van het land.)maar waarschijnlijk in zijn bed!

    BeantwoordenVerwijderen